søndag 12. oktober 2008

Den store besøksuka


I kveld er den store besøksuka over. Det har vært MASSE inntrykk, masse nye folk jeg ikke hadde møtt før, og masse moro og leking.

Mandag var onkel Bjørnar innom på middag. Da fikk jeg endelig lekt masse med han, helt uten at noen andre gjester forstyrret oss.

Onsdag var naboene våre, Helge, Bettina, Maren (4 1/2), Mikkel (3) og Mattis (4 uker) innom på fiskepinner, fiskegryte og fruktsalat. Det var utrolig gøy å vise Maren og Mikkel lekene mine, og å få låne en av Elias-båtene til Mikkel.

Torsdag var pappas forlover Kjell-Morten og kona Anne-Linda på besøk her. Anne-Linda hadde jeg ikke sett noen gang før, så det var kjempekoselig å få leke med henne. Kjell-Morten var veldig skummel en stund, men han viste seg å være hyggelig han også. Ikke så lett å forstå at skjeggefolk ikke er skumle når pappan min ikke har antydning til skjeggvekst.

Lørdag var mormor og oldemor her hele dagen. Da var vi fire generasjoner Hoff-jenter på terrassen (bildet). Vi gikk tur i skogen (og traff Maren og Mikkel som stekte pannekaker) og jeg fikk vise mormor og oldemor ALLE rampestrekene og grimasene mine. Innimellom hadde begge to latterkrampe i flere minutter. Jeg tror kanskje jeg skal bli entertainer når jeg blir stor.

Søndag, altså i dag, var pappas fetter Sigbjørn og kona Hilde her på middag og kaffe. De hadde med seg tremenningene mine Ingrid og Emilie som var kjempetøffe i rosa og brune kjoler. Og tror du ikke de hadde med seg en rosa body og brun kjole til meg også? Dritkult, altså. Og det virket som om tremenningene mine likte meg: I ettermiddag har jeg blitt dullet og lekt med så jeg ble helt utslitt – i positiv forstand. Så nå er det pappa som må skrive de siste linjene fordi jeg har sovnet som en stein nærmest i det de gikk ut døra.

Ingen kommentarer: