søndag 29. juni 2008

Dåp i Blaker kirke


F.v: Sokneprest John Olav, grandonkel Arnold, meg, grandtante Ine, mamma, pappa, tante og gudmor Karina, onkel Bjørnar, tante Anne og onkel Roger.

I dag ble jeg døpt i Blaker kirke, sammen med to kjekke gutter: Sebastian og Fabian. Jeg var tålmodig hele gudstjenesten, og syntes det var spesielt morsomt å se vann i døpefonten. Og å få det på hodet var enda morsommere. Jeg fikk til og med litt latter fra salen av smilet mitt. Jeg ble døpt av soknepresten i Sørum; John Olav Stokstad Larsen, som faktisk også døpte pappa for 28 år siden. Rart.

Etter selve dåpen hadde vi en kjempehyggelig dåpsfest på Blaker samfunnshus, med rundstykker, spekemat, lefser og masse kaffemat som snille gamletanter, bestemødre og faddere hadde laget. Jeg sov en time rett etter gudstjenesten, men etter det – altså når folk hadde fått spist litt – var jeg våken og klar for en skikkelig bli-kjent-runde. Det var stor stas.

Tusen takk for alle de utrolig flotte gavene jeg fikk og for at dere ville være med og feire min første store offentlige opptreden! Jeg skal etterhvert prøve å sende dere en bitteliten takk i posten om jeg får litt jajp fra mamma eller pappa.

2 kommentarer:

Sunnygirl sa...

Gratulerer med vel overstått dåpsdag!!
Så nydelig du er!
Vi hadde tenkt å komme, men ble forhindret av lungebetennelsen min :-(

Klem fra Solveig&Co

Unknown sa...

Hei!
Takk for sist.
Jeg så bloggen på pc`en til sønnen min.
Jeg husker veldig godt dåpsdagen både til deg og til pappaen din.
Ønsker deg og dine alt godt for framtida.
Hilsen John Olav