søndag 22. mai 2011

Min første kinotur

Ja, jeg vet jeg ikke har oppdatert bloggen på over et halvt år. (Les her om hva som har skjedd siste halvåret.) Men nå måtte jeg bare blogge om dagens tur på kino på Lillestrøm: Min første kinotur.

Vi var på besøk hos mormor og baba i helga, så jeg og pappa tok bussen fra Eidslia og til Lillestrøm (på bildet til høyre ser dere at jeg så gjess – i tillegg til hest, ku og kalv):


Først måtte vi få oss en matbit ...


... før vi kom oss på kinoen:


Der måtte vi selvsagt teste ut doen ...


... før vi kunne kjøpe litt smågodt. Ja, jeg ser litt sur ut på bildet, men det eneste sure i virkeligheten var de sure godterileppene i boksen jeg holder.


Så var det klart for kinosal, med sånn ekstrasete å sitte på, og med smågodtet godt plassert på fanget.


Før filmen var det ca 1000 minutter med venting, reklamer og trailere for andre veldig skumle filmer. Så hadde ikke pappa overbevist meg, hadde vi gått ut av kinosalen før filmen begynte. Men heldigvis var det ikke slossefilmer og sjørøverfilmer vi skulle se.

Så startet filmen (dubbet på norsk da):


Den var ganske morsom, men også veldig veldig spennende. Etter en times tid, og etter jeg hadde spist opp nesten alt godteriet, begynte det å bli vel langdrygt, og jeg klarte til slutt overbevise pappa om å bevege oss nedover mot togstasjonen.

Der fikk jeg i meg en wienerpølse og en juice, før vi satt oss og ventet på toget:


Og på toget hadde vippestolene så kraftige fjærer at jeg nesten ble vippet opp, selv med mine 15 kg ... Så da fikk jeg sitte på fanget til pappa og prate hele veien. Det tor jeg han syntes var veldig kosli'! Det var veldig morsomt å prate om alt vi så, høre på hu teite dama som sa feil stasjon over høyttaleren og, mot slutten av turen, se barnehagen min da vi kom til Sørumsand:


Og så kom vi endelig til Sørumsand, der mamma og Julie plukket oss opp, og fikk høre om alt vi hadde opplevd.


Haaaa deeeet!

4 kommentarer:

Alfa sa...

Det så ut som dere hadde en bra tur på kino gitt, kunne ønske jeg fikk dra på kino en gang også :D Så søt du er, bra papsen din tar mange fine bilder av deg :D

Voff fra Alfa!

Lene sa...

Sååå koselig! Godgullkoseposen blir aaaalt for fort stooor;)

Roger, Anne, Signe Marie og Ella Eunike sa...

Helene, jeg digger deg! Kanskje du vil komme en tur til østfold i løpet av sommeren, så kan vi bade på Østfoldbadet?!

Hilsen Signe Marie

Helene sa...

Tanse det? :-D El det lov med plastel dæl? Hal masse plastner på beina hele tia. Datt i banehagn.